visual-EPLAN Training-landingpage.jpg

EPLAN utbildning - en investering som lönar sig

 

Kunskap som man har skaffat sig i ung ålder räcker inte. Ett livslångt lärande krävs för att lyckas i dagens affärsvärld och arbetslivet. Likaså användandet av ett kraftfullt program är inte tillräckligt i sig för att säkerställa en effektiv konstruktion och sofistikerad teknik. Utbildning och vidareutbildning inom företaget är därför en investering i kunskap och produktivitet. Det hjälper till att etablera och utvidga vår kunskap samt att göra vår användning av programvaran mer effektiv och produktiv.

 

Våra allmänna villkor säkerställer en hög kvalitet och garanterar optimal framgång i lärandet. Resultatet blir följande fördelar:

  • Små grupper med maximalt 10 deltagare på olika platser i våra utbildningslokaler.
  • Kursintyg efter avslutad utbildning
  • Efter kursen får du med dig utvalda designscheman, kursdokumentation och olika problem för vidare övning i elektronisk form.

 

Kurs katalog
 
 
 
 

 

EPLAN Electric P8 utbildning

EPLAN Electric P8 erbjuder obegränsade möjligheter för planering, dokumentation och ledning av automationsprojekt. Den automatiska genereringen av detaljerade rapporter, baserat på kabeldiagram, är en anpassad del av ett heltäckande dokumentationssystem. Dessa uppgifter underlättar för kommande faser i projektet såsom produktion, montering, driftsättning och service. Teknisk data från andra områden inom projektet kan delas enkelt via interfaces med ett CAE-system. Detta garanterar ett enhetlighet och integration genom hela produktutvecklingsfasen.

 

EPLAN ElectricP8Electric P8 Grundkurs 1

EPLAN P8 Professional

 Kursbroschyr compact

 Kursbroschyr Prof.

 

 

 

 

 


EPLAN ProPanel utbildning

EPLAN ProPanel är en CAE-lösning för 3D-konstruktion av apparatskåp och systemställverk. Programvaran innehåller 3D-konstruktion för elektriska och fluid konfigurationer för elskåp, virtuella 3D-ledningar och tillhandahållande av NC-data för kabelmontering och produktionsmaskiner, 3D-kraftdistribution och kopparskenorkonfiguration, inklusive produktionsintegration. EPLAN plattformen sammankopplar styrningskonfiguration och 3D-skåpmontering direkt med varandra. Konsekvent informationsutbyte ökar projektens kvalitet och påskyndar hela konstruktionsprocessen på en hållbar grund. Nedan kan ni läsa lite mer ingående om vad varje kurs innehåller här hittar ni även tider och bokning.

 

ProPanel

 Boka EPLAN ProPanel 3D Mounting layout

 EPLAN ProPanel NC-Kurs

 EPLAN ProPanel Wiring-kurs

 Broschyr ProPanel 3D

                                                                                                                                                           

                    


EPLAN Fluid Add-On utbildning

EPLAN Fluid är ett konstruktionsverktyg för automatisk konfigurering och dokumentation av kretsar för vätskesystem inom hydraulik, pneumatik, kylning och smörjning. EPLAN plattformen fogar samman fluid kraftteknik med alla andra tekniska discipliner så att olika tekniska uppgifter kan utföras parallellt vilket  påskyndar konstruktionsprocessen.

Om du trycker på knappen nedan kan du läsa lite mer ingående om vad  kursen innehåller här hittar du också tider och bokning.

 

Fluid eplan  2018EPLAN Fluid-Kurs

Kursbroschyr

 

 

 

 

 

 

 

 


Är du osäker på vilken kurs du behöver gå? Genom att skicka in en förfrågan till oss ser vi på alternativ som skulle passa er bäst. Vi återkommer sedan till dig med ett förslag på vilken/vilka kurser som är relevanta för just dig.  

Kursförfrågan

 

 

 


 


 Tillbaka